Опитната домакиня и блогър Каролайн показа лесен трик, който спасява семейния

...
Опитната домакиня и блогър Каролайн показа лесен трик, който спасява семейния
Коментари Харесай

Методът на изоставената количка: трик за пазаруване, който спасява семейния бюджет

Опитната стопанка и блогър Каролайн сподели лесен трик, който " избавя " фамилния бюджет при извършване на покупки. Жената сподели лайфхака на страницата си в TikTok.

В фрагментите Каролайн изясни, че постоянно употребява метода на изоставената количка, с цел да спести пари при извършване на покупки.
This is such an amazing shopping hack!????

„ Как работи? Просто отидете на уеб страницата, от който желаете да купите нещо, преместете продуктите в онлайн количката си, само че не ги купувайте незабавно. Изчакайте няколко часа или даже 1-2 дни. През това време уеб сайтът може да ви изпрати отстъпка до 50%, която можете да употребявате. Те разсъждават по следния метод: по-добре е да завършите поръчката на по-ниска цена, в сравнение с въобще да не я получите “, сподели спестовната стопанка, назовавайки вериги супермаркети и магазини. които оферират сходни промоции.

Споделяйки видеото в TikTok, създателят отбелязва в описанието: „ Това е толкоз необикновен хак за извършване на покупки! “
 Как да понижим разноските, фамилен бюджет, икономисване на хранителни артикули, по какъв начин да се научим да спестяваме, видеоклипове, лайфхакове Опитната стопанка и блогър Каролайн Снимка: Instagram
Според нея методът на изоставената количка избавя фамилния бюджет и в този момент го употребява непрекъснато, с цел да не харчи повече.

Потребителите благодариха на блогъра за препоръките й и споделиха своя опит.
" Правя това от самото начало! Брилянтно е " ; " Това е обичаният ми хак! Много оказва помощ " ;„ Правя това от самото начало “; " Това е правилно! " ;„ Съгласен съм. В 9 от 10 случая получавам 10-20% отстъпка “;„ Оставих чифт обувки в количката си и получих 15% отстъпка “; " Методът работи. Благодаря за шерването! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР